Mihai Stoica, umplut de sânge după ce FCSB a luat titlul. Reacția președintelui și ironiile din studio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a câștigat meciul cu Farul, 2-1, și a devenit matematic campioana României, cu trei etape înainte de finalul sezonului Superligii. Jucătorii și staff-ul echipei au sărbătorit până în zori, iar eurofia câștigării titlului după 9 ani s-a lăsat cu urmări pentru președintele CA, Mihai Stoica.

Mihai Stoica a fost lovit în figură în momentul îmbrățișărilor. Captură TV
Mihai Stoica a fost lovit în figură în momentul îmbrățișărilor. Captură TV

Oficialul FCSB a avut o seară plină. A sărbătorit pe stadion, în peluză, sau la petrecerea dedicată campionilor, dar a avut parte și de un moment mai puțin plăcut. Ovidiu Popescu l-a îmbrățișat și l-a lovit fără intenție la tâmplă, astfel că oficialul FSCB a apărut cu sângele șiroind pe față în mai multe momente de bucurie. „Păi eu îi spun lui Ovidiu Popescu să ne aşezăm la masă să prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles. Glumesc. A scăpat şi fără cartonaş galben. E bine când te bucuri şi fizic, nu?”, a declarat Mihai Stoica.

Lovit cu cotul de Ovidiu Popescu

Momentul a fost comentat și de Ilie Dumitrescu, după ce a aflat că Ovidiu Popescu a fost autorul loviturii: ”Deci, Ovidiu Popescu, cel mai bun fundaș stânga, știe să dea cu cotul”, a glumit fostul internațional în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport. ”E de roșu”, a replicat și Gabi Balint, colegul său de platou.

Pentru Mihai Stoica au urmat alte momente euforice. Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albastre, a dezvăluit că președintele a sărit îmbrăcat în piscină în timpul petrecerii pentru câștigarea titlului după o pauză de 9 ani. ”Să nu mă arunce pe mine în apă, că Meme are din astea…să mă arunce în apă. Că așa m-a aruncat și data trecută. Meme a sărit în apă, a sărit singur. Mai sare cineva? Pintilii. Meme a sărit, curge apa din el”, a spus Gheorghe Mustață, în timp ce-l filma pe Mihai Stoica, iar oficialul FCSB își studia atent ceasul pe care l-a avut la mână în momentul plonjonului în piscină.

Formația bucureșteană a câștigat primul campionat după ce s-a trecut la sistemul cu play-off și play-out. Precedentul titlu fusese obținut de FCSB în 2015.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite